Kem Membuatkan Aku Jadi Hitam


hye :) 
sebernanye nak bagitau ni . tadi aku kentot . woi ! hahaha . gurau . sebernanye hari jumaat sampai lha ahad aku ade kem dekat putrajaya . best ? best damn sial . memang best tersangalha , ade beberape stori i want tell to you all . my all nak you all usha picture ni dulu . Enjoy --'


pic ni nak tunggu bas sekolah for otw pergi sekolah . bukan kem . kem lambat lagi . sampai sekolah punn belum ade hati nak pergi kem . hahaha . botol air oren aku hilang dalam bas . sebernanye nak cakap boto air oren aku tertinggal dalam bas . damn it . so cilake ! dahlha dekat sane air cekik darah . satu cawan 2 hinggit . woi ! kantin sekolah aku punn tak jual mahal macam korang jual . aku saman baru tau . nak ? nak ? nak ?
taknak kann . dah diam 


name dia Raja . aku ingatkan dia jahat . taknak tegur aku . aku ingatkan dia sombong . aku punn takut jugaklha tegur dia . and bila dah lame-2 jalan dengan dia , rase dah jadi bestprennd for ever and ever . hahaha . Weyh raja . kau suke cakap perkataan BENDE . perkataan tuh takkan lekang kann dari mulut kau . dan sisebabkan perkataan BENDE kite suke gaduh mulut . dan mule berperang dan membuatkan orang yang berada near of kite marah kite . kan raja ? angguk lha 


name dia Eyka . aku yang ajak dia pergi . kalau idak teman takde sahabat . hahah . *merepek .
di mane ade aku disitu ade dia . time kem jelha . start bukak sekolah mesty dia start dengan geng dia and aku akan start dengan geng aku ,. dia comel . ramai jugak pakwe yang usha dia dekat sane . woi ! dia usha aku . eyka kau jangan perasannn . dia usha aku . hahha . 


disebabkan aku bergambar dengan budak-3 niyh aku lambat pergi berhimpun and kene marah . takpe-2 . cikgu punn taklha marah sangat , *emo . niyh budak bawah . macam form 1 and form 2 jugaklha . diaorang memahami bahawasenye aku paling comel , tu sebab lha diaowg buat muke mintak tapak tangan aku . i'm joke babyy


dia aten . a.k.a artis paling hot dekat kem tuh . sebab ? sebab spec mate dia . lawaklha .
ramai mamat tengok dia sebab specmate dia ,. mane specmate dia ? tunggu . ade picture lagi kat bawah niyh . tengok auuu


niyh aten dengan eyka . sebernanye aku , eyka , aten and sasa satu khemah . untung masuk satu khemah 4 je . cukup-2 . kalau tak abis lha . tido mane punn taktau . maybe tido dekat jom heboh *startweng-2 


 
 

dia sasabela . my madu . hahah . cite lame lha .
dia budak paling beriman dalam khemah aku . dia sorang je sembahyang . yang lain lepak and terus lepak . 
itulha aku . yang wajib taknak buat . bukan taknak . hanye allah je tau


selamat malam my baby face <3


betape taksenonohnye aku amik pic orang tengah tido . 
untung aku snap . dari aku buat video kannn . hahah . kang aku buat video ade pulak dengar jiran sebelah buat ketupat , buat rendang , buat jus air liur and paling penting , dengkor ! hahaha *sile terase


sebelum tido , kene lha snap . seee . aku tutup aurat . aish ! maksudnye aku tuttup itu rambut aku yang comel lha . aku tau lha rambut aku dah pendek . sebijik macam jantan taklaku . hahhaha . dia kak aleya . dia comel . dia pemimpin budak sekolah aku . dia dah dapat pengakap raja auuu . sebab tuh dia pemimpin sekolah aku . sebab dia omeyyy . hahha 


sape tuh ? dik ! mak mane ? tuh aku , time niyh pukul 3 pagi . kene mandi awal sebab takut takdapat bilik air . dah lah sejuta lebih pengakap . wooooo . ramaikannnn . aku ade lha jugak jumpe pakwe-2 handsome


terserlha aku sedang menahan sejuk . muke aku . bukan muke aten . aten taksejuk sebab dia takmandi .


sejuk wooooo . aten riles je . sebab aten mane mandi . budak niyh mandi punye lha sekejap . siap pakai makeup punye lha lame ya rabbi . aku taktau lha paim nunggu budak niyh macam mane 


terselah kecomelan aku dekat situ . hahha . kecomelan artis kalah


dia Raja . kan dah stori tadi . malas nak stori banyak kali . sakit tangan beta taip


kawan baru . muke baru . sume baru . 


muke overnight aku . macam sial weyh


what ? aku lagi pendek ? harap dengar ! aten yang suruh aku pendekkkan badan . takcaye ? tengok gambar lain!


muke overnight 


ha ! aku lagi tingggi . aten pendek . kesiann kau artis . hahaha


aten pendek . sori artis . 


kecomelan aku dah kuar . aku ingat lagi . aku cakap dekat mirul , kalau aku merajuk aku akan buat muncung itik and aku akan kentut . mirul percaye . hahah . nenek tenginnnnn . nak dijadikan cerite dekat sane aku asyik kentut je . nasib takkuat . kalau tak , abis aku


ape ? handfone aku ade satu je . yang sansung tuh . yang satu lagi tuh eyka punye ? takcaye ? pergi mati !


taklha batak sangat . sebab setiap tahunn aku akan pergi rumah alif . for raye . nak ikot ? tahun niyh raye k4 datang umah aku . kite gerak datang umah alif . okey ?






weyh artis . sory aku kutuk kau .abislha aku kene saman nanti . haha . chill okey . papepunn kem niyh paling takbest . sebab kem niyh tak teratur . jadual dia macam ape tah . baik takpayh buat kem kalau macam niyh . bodoh . papepun thanks sape yang sudi jadi model aku . lagi-2 kau artis . thank auuuuuu


Tiada ulasan:

Catat Ulasan