Selamat Hari Jadi

Selamat Hari Jadi
Selamat Hari Jadi
Selamat Hari Jadi Luqman , Shahir , Mirul
Selamat hari Jadi

Selamat hari jadi tau tau . semoga panjang umur dan dimurahkan rezki . Even semalam baru tahu hari ni birthday Syahir . so , clumsy gile nak buat persiapan birthday dia . sape Luqman hari ahad harituhh . baru sambut . cikgu cakap sebulan sekali ahhh . takde lha duit wa terbannggg bhai . maksudnye , kalau dalam sebulan tuh ade 15 orang birthday , sambut sekali je . Pembazirannn !  Mirul ? dia hari selasa . kesiannn dia doh . aku tak wish . sorryy nek , wa lupe wish birthday luuuu .


Sultan Muhammad Syahir Bin Ibni Syahrul Nizam . 
name dia chahir . dia budak paling bising and palingg the boomocet . tau tak boomocet tuh ape ? 
taktau ? hahaha . maksudnye mulut bisinggg ahhh .
bising-2 dia punnn , dia tak sombong and dia bising . ngeh --'


Gadis-gadis seksi ,. 
yang buat muka toya tuh , name dia luqmannn . yang tgah bagi duit tuh zuhair , yang sebelahnye zuhri . and duduk kepit tuh fitri . just panggil pat . 


ni lha Luqmannn , merangkap Ketua PRS . ade nampak kelainan tak dalam gambar luqmann ni ?
adekann ? tuh ha ! yang tgah tutup muke tuh . eceyhhh .


Aku yang baju biruuu . yang sebelah aku , miza . yang buat pisss tuh zur and sebelah zur tu farhana .
yang duduk cikgu practical . cikgu baru . muke dia macam Zulkifli Ariffin . yang dalamcerita Gerak-2 Khas lha . errr . yang depann sekali yang muke taktau tuh , name dia
Sultan Muhammad Syahir bin Ibni Syahrul Nizam .


name : saiful bahrin
umur: 23 tahun
status : no coment


name : hafizul fitri
umur : 24 tahun
status : bujang kot


name : takingat . fazlynnn kot .
umur : 23 tahunn
status : tanye dia 

bagi memeriahkan majlis . cikgu azamia ajak cikgu-2ni lepak sekali . aku paling suke cikgu HAFIZUL FITRI sebab dia best . spoting . boleh je dia bagi aku pakai lappy dia . hahaha . tabiklha sama itu cikgu .









Tiada ulasan:

Catat Ulasan